به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از ایسنا،اعتضاد علیزاده ، اظهار کرد: ساعت کار نانوایی های لواش ماشینی در ماه رمضان، صبحها از 6:30 تا هشت و 10:30 تا 12 و بعدازظهرها نیز از 17 تا 20 است.
وی ادامه داد: ساعت کار نانواییهای لواشی سنتی و بربری و تافتون نیز صبحها از 6:30 تا هشت و 10 تا 12:30 و عصر نیز از 16:30 تا 20:30 میباشد.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ساعت کاری سنگکیهای سنتی و ماشینی را نیز شش تا هشت و 10 تا 13 در ساعات صبح و 16 تا 21 برای بعدازظهر اعلام کرد.
علیزاده خاطرنشان کرد: برای نانواییهای تمام اتوماتیک نیز ساعت کاری از 6:30 تا 7:30 و 10 تا 12 برای صبح و 17 تا 19:30 برای بعدازظهر است.
وی با بیان اینکه این ساعت کاری برای خبازیهایی است که از آرد یارانهای استفاده می کنند، یادآوری کرد: نانواییهای آزادپز میتوانند تا هر ساعتی که بخواهند کار کنند.
به گفته این مسئول، در این ایام نظارت بر خبازیها بیشتر میشود و نظارت توسط اتاق اصناف، بازرسین اتحادیه و سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت میگیرد.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه خاطرنشان کرد: گشتهای مشترکی هم با سایر دستگاهها مانند مرکز بهداشت، معاونت غذا و دارو و... اجرا میشود و در تمام این گشتها بر کیفیت و کمیت نان نظارت خواهد شد.
علیزاده از فعالیت 880 خبازی در شهر کرمانشاه خبر داد که 765 مورد آنها یارانهای و مابقی آزادپز است.