رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ساعت کار نانوایی‌ها در ایام ماه مبارک رمضان را اعلام کرد و گفت: همه خبازی‌هایی که از آرد یارانه‌ای استفاده می‌کنند، موظفند این ساعت کاری را رعایت کنند.
کد خبر: ۴۳۰۷۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹ 27 May 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از ایسنا،اعتضاد علیزاده ، اظهار کرد: ساعت کار نانوایی های لواش ماشینی در ماه رمضان، صبح‌ها از 6:30 تا هشت و 10:30 تا 12 و بعدازظهرها نیز از 17 تا 20 است.

وی ادامه داد: ساعت کار نانوایی‌های لواشی سنتی و بربری و تافتون نیز صبح‌ها از 6:30 تا هشت و 10 تا 12:30 و عصر نیز از 16:30 تا 20:30 می‌باشد.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ساعت کاری سنگکی‌های سنتی و ماشینی را نیز شش تا هشت و 10 تا 13 در ساعات صبح و 16 تا 21 برای بعدازظهر اعلام کرد.

علیزاده خاطرنشان کرد: برای نانوایی‌های تمام اتوماتیک نیز ساعت کاری از 6:30 تا 7:30 و 10 تا 12 برای صبح و 17 تا 19:30 برای بعدازظهر است.

وی با بیان اینکه این ساعت کاری برای خبازی‌هایی است که از آرد یارانه‌ای استفاده می کنند، یادآوری کرد: نانوایی‌های آزادپز می‌توانند تا هر ساعتی که بخواهند کار کنند.

به گفته این مسئول، در این ایام نظارت بر خبازی‌ها بیشتر می‌شود و نظارت توسط اتاق اصناف، بازرسین اتحادیه و سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت می‌گیرد.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه خاطرنشان کرد: گشت‌های مشترکی هم با سایر دستگاه‌ها مانند مرکز بهداشت، معاونت غذا و دارو و... اجرا می‌شود و در تمام این گشت‌ها بر کیفیت و کمیت نان نظارت خواهد شد.

علیزاده از فعالیت 880 خبازی در شهر کرمانشاه خبر داد که 765 مورد آنها یارانه‌ای و مابقی آزادپز است. 



اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار